Com actuem

Com actuem

MicroBank

Model de negoci de MicroBank

A MicroBank basem el nostre model de negoci en la proximitat. Trobaràs tots els serveis i productes a les més de 4.045 oficines de CaixaBank.

Per facilitar l'accés als diners i promoure l'autoocupació entre les persones en situació d'exclusió financera, hem signat acords de col·laboració amb més de 600 entitats.

Creem productes i serveis que s'adapten a les teves necessitats: des d'un préstec per als estudis dels teus fills fins a un microcrèdit per muntar la teva nova empresa. Tant si ets un emprenedor com un autònom o una família. A MicroBank comença el teu pròxim repte.

Per tot això, gaudim del suport de les principals institucions europees dedicades al foment de l'emprenedoria i les microfinances.

Acords de MicroBank amb institucions europees

A MicroBank col·laborem amb 3 institucions europees per fomentar l'emprenedoria i les microfinances:

Banc Europeu d'Inversions (BEI)

Banc Europeu d'Inversions (BEI):

La institució financera de la Unió Europea que finança inversions per afavorir la integració econòmica i una major cohesió social dels estats membres.

Per a més informació, cliqueu aquí.

EIF BEI

Fons Europeu d'Inversions (FEI)

Fons Europeu d'Inversions (FEI):

És l’òrgan de la Unió Europea que proporciona garanties i fons de capital de risc com a ajuda a les petites i mitjanes empreses.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa (CEB)

Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa (CEB):

És l'entitat que s'encarrega del desenvolupament de la política solidària del Consell d'Europa. En aquest sentit, el CEB facilita fons per a la concessió de nous microcrèdits.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Entitats col·laboradores de MicroBank

Les entitats col·laboradores de MicroBank són l'enllaç entre tu i nosaltres. T'ofereixen assessorament i t'ajuden a elaborar el teu projecte. Des de l'avaluació prèvia fins al seguiment detallat del teu pròxim repte. També ens mantenen al corrent sobre les teves propostes i ens ajuden a valorar la millor opció de finançament. Aquests són els serveis que posen a la teva disposició:

  • Assessorament i suport tècnic a l'emprenedor: les entitats col·laboradores de MicroBank són presents en la fase de definició del teu projecte. Des de la preparació d'un projecte i el pla de negoci fins a la seva viabilitat i coherència en el mercat.
  • Accés als productes i serveis MicroBank: amplien la xarxa de distribució dels productes i serveis de MicroBank, especialment entre els col·lectius i persones amb més dificultats per accedir als diners.
  • Foment de la contribució social de l'emprenedoria: ofereixen al teu projecte una visió de respecte als drets humans i la sostenibilitat. Per anar més enllà del benefici econòmic i impulsar un progrés social positiu.

Tramita un microcrèdit a través d'una entitat col·laboradora de MicroBank. Només són 3 passos:

  1. Ves a la teva entitat col·laboradora més propera amb el pla d'empresa i la documentació que dona suport a la teva idea de negoci. Allà podràs sol·licitar assessorament empresarial.
  2. Aconsegueix l'informe de viabilitat de l'entitat col·laboradora de MicroBank que dona suport a la teva proposta.
  3. Dirigeix-te a qualsevol oficina CaixaBank amb el pla d'empresa i l'informe de viabilitat de l'entitat col·laboradora. Allà t'assessoraran personalment i t'oferiran el producte que millor s'adapta a les teves necessitats. Només faltarà l'estudi de risc per fer efectiu el finançament.